onsdag 2 februari 2011

Knöl och knöl

Nej tyvärr handlar det inte om lökar eller något annat som man kan ha glädje av i trädgården. Istället är det min dator som segat ihop. mail vill inte öppna, program som tar ett halvt sekel att öppna o s v, o s v.
ALLT som har med datorer och internetuppkopplingar ska bara fungera. Där är man verkligen inte tålmodig. Hur olika det kan vara. Jag menar här går man och kikar försiktigt kring isklumparna i trädgården - snart ska väl min Helleborus slå ut - eller...? Den glädjen i väntan kan jag aldrig känna när photoshop står och tuggar sig fram genom processorns vindlingar. Då tänker jag bara: Var ända in i glödheta är alla truckförare i denna dator.....på fika eller?
Nåväl. Nu funkar det och under tiden har jag pratat med några som vill anmäla sig. Vi kommer också, tack vare turistchefen i Ängelholm att få synas i deras marknadsföring av evenemang. Tack så mycket för det.
Och så har jag gjort en liten logo som vi kan använda när vi ska synas i olika sammanhang. Vill någon ha den mailad till sig är det bara att höra av sig. Ska lägga ut den på hemsida så småningom också.

4 kommentarer:

 1. Mejla den till mig så jag kan skicka den till Allt om Trädgård och även ha med på mins sida.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Lina, maila loggan till mig med. Håller just på med programmen till alla NVskTf:s medlemmar o den passar där. När det gäller NVskTf - vi blir bara fler o fler - 5 nya medlemmar denna vecka. Vår förening är så pass stor nu så vi har 1 mandat i fullmäktige. Känns verkligen kul o inspirerande att vara med i denna förenings styrelse.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Kul att det rullar på. Jag tror det skulle sporra fler att anmäla sig om ni la ut trädgårdarna här på bloggen efter hand. och givetvis en logga som alla kan ladda hem och lägga på sin blogg alt hemsida.
  Eva

  SvaraRadera