fredag 14 januari 2011

Gunilla Bokelund-Bengtsson är med och arrangerar Trädgårdsrundan. Hon vill gärna förmedla sina tankar kring varför vi genomför evenemanget och varför man ska vara med och visa sin trädgård. Hon skriver:
"Syftet med trädgårdsrundan är att ge trädgårdsintresserade inspiration och idéer, att dela med sig av sina erfarenheter, ge råd och tips.
Detta utbyte sker både till besökaren och till trådgårdsinnehavaren. Ni som besökte Rolfs och min trädgård i Rögle 2010 kommer säkert ihåg vår vision om ett grönsaksland längst ut på ängen. Hur vi skyfflat ut 10m3 spån (restprodukt vid vedklyvning) för att torrlägga och eliminera förekomst av
mördarsniglar. Inte var det vackert - men bra blev det.
Så var inte rädd för att visa din trädgård även om du känner att du inte riktigt är färdig och nöjd – som sagt klara blir vi aldrig och det är väl en ”himla” tur det.
Vad skulle vi ha sysselsatt oss med hela långa vintern om inte vi tillät oss drömma om nya projekt?"

Gunilla.

1 kommentar:

  1. Jag var med på Tusen Trädgårdar i augusti, och det var fantastiskt vilken respons det blev av alla dessa besökare! Nu försöker somliga övertala mig att vara med på trädgårdsrundan också men det är jag mer tveksam till. Det ligger helt enkelt för tidigt på säsongen för mig eftersom jag jobbar enormt mycket under vår/försommar. Men jag funderar fortfarande... När är sista anmälningsdagen? Det står inget om det på hemsidan, och jag hittar ingen anmälningsblankett heller.
    /Helen

    SvaraRadera