onsdag 12 januari 2011

Reklam och ofärdiga täppor

Lydia- tack för att du lägger ut information och länk till Trädgårdsrundan på din blogg. Det är ju givetvis roligt om dina läsare får tillfälle, både att besöka denna blogg och själva evenemanget.
Vi pratade om ofärdiga trädgårdar eller trädgårdar i vardande. Visst kan man vara med i Trädgårdsrundan även om trädgården inte är helt klar (när blir den det förresten?). Det som är viktigt är bara att i så fall ta med det i beskrivningen så att besökare vet vad de ska vänta sig. Om man håller på och anlägger en trädgård kan det vara väldigt intressant för andra som gör samma sak eller planerar för det. Så var inte allför stränga mot er själva. Det handlar inte om  NGS och The Yellow Book. Men vill man ha lite inspiration kan man gott besöka deras fina hemsida.
På tal om fina trädgårdar här är en japansk som jag besökt. Den har många drag gemensamt med den Japanska dalen i Norrvikens Trädgårdar kan man se om man varit där. Jag tänkte utlysa en liten tävling här på bloggen....Är det någon som vet eller kan lista ut var bilderna från den japanska trädgården är tagna? Bokpris utlovas till den som först mailar in rätt stad till tradgard@idect.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar